[an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive]

Com detectar si hi ha sang a l’orina del vostre gat

octubre 02, 2020 - by gemma - in Consells de la clínica

No Comments

És molt corrent que els gats pateixin patologies de les vies urinaries baixes, les conegudes cistitis, ja siguin infeccioses o inflamatories, i en aquests procesos la preséncia de sang a la orina, acostuma a ser un dels simptomes que primer alerta al propietari.

Quan tenim un pacient que ja té historial de cistitis, és molt interessant tenir algún métode per poder monitoritzar a casa que la orina és normal i no hi ha preséncia de sang, sense estressar al pacient.

Avui us volem explicar un métode que ha desenvolupat Royal Canin per la detecció de sang a orina, aprofitant que ens han vingut a fer una demostració del funcionament del producte per explicar-vos-ho.

 

Bluecare són uns gránuls amb un reactiu incorporat que fa que canviïn de color de blanc a blau quan entren en contacte amb la sang. Aquesta técnica és capaç de detectar quantitats molt petites de sang, sovint no visibles a simple vista.

El primer pas, tal com veiem a la foto de l’esquerra, és extendre uns quants gránuls a sibre de la sorra higiénica del gat.

 

A les fotografíes superiors podeu veure la reacció positiva i negativa en els gránuls, en blanc,a on no hi ha preséncia de sang i en blau a on si en tenim.

El canvi de color es produeix al moment i es manté en el temps, pel que és senzill de detectar pel propietari.

Amb aquest métode podem detectar la hematuria ( sang a la orina) en un entorn sense stress pel pacient, i sense fer canvis a la safata.

A més la detecció precoç augmenta les possibilitats de posar tractament a les primeres fases de la malaltia, i li dona tranquilitat al propietari d’aquests pacients amb historial de malaltia urinari, ja que li proporciona una eina senzilla per control.lar la salut del seu gat.

[an error occurred while processing this directive]

Share this article

[an error occurred while processing this directive]
[an error occurred while processing this directive]

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

×

Demana una cita i ens posarem en contacte amb tu

Informació bàsica


  • 1. Responsable: Gemma Ulibarri
  • 2. Finalitat: Respondre la sol·licitud o consulta
  • 3. Destinataris: el teu consentiment
  • 4. Drets: Accedir, rectificar i suprimir les dades
  • 5. Info addicional: Política de privadesa
[an error occurred while processing this directive]