Nova zona de descans per gats

setembre 02, 2020 - by gemma - in Consells de la clínica, Serveis del centre

No Comments

Durant aquest mes d’Agost hem habilitat a la clínica una zona de descans per gats.

Consisteix en tenir una plataforma o estant aixecat del terra, a on pogueu deixar el trasportí amb el vostre company felí, de manera que es senti més segur i pugui control.lar l’ambient des d’un lloc on la presència d’altres animals o persones no els hi sembli tan amenaçadora com si estan a nivell de terra, en una situació estressant per ells, com és la visita al veterinari.

És una mesura que ja feia un temps teniem planejat aplicar, i hem aprofitat el canvi de mobiliari de la sala d’espera per implementar-la. Esperem que la feu servir quan ens visiteu i que millori l’estada a la clínica amb el vostre gat.

A més a més, ja fa temps que a la clínica fem servir altres técniques del que es coneix com lowstress, com:

  •  Utilitzar un spray de feromones felines abans de les consultes amb gats.
  • Netejar les superficies amb unproducte enzimátic, per eliminar millor la olor d’altres pacients que hagin estat abans a la consulta.
  • Visitar alpacient felí dintre de la part inferior del seu transportí, ja que s’hi senten més segur que sobre la taula, que és un lloc extrany per ells.
  • Durant la visita amb gats, fixar-nos especialment en fer totes les manipulacions amb moviments tranquils i sense sorolls bruscos, per no espantar a aquests pacients tan sensibles.

A més a més us recomanem, portar el transportí tapat amb un drap, tovallola, etc, cosa que fa que el viatge fins la clínica sigui més calmat, i posa dintre algun objecte o manteta que els hi agradi i si és possible aplicar un spray de feromones felines.

Esperem que aquests consells us siguin d’utilitat per que la visita al centre amb el vostre felí sigui el més agradable possible.

Zona per gats cvetmarina

Share this article

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

×

Demana una cita i ens posarem en contacte amb tu

Informació bàsica


  • 1. Responsable: Gemma Ulibarri
  • 2. Finalitat: Respondre la sol·licitud o consulta
  • 3. Destinataris: el teu consentiment
  • 4. Drets: Accedir, rectificar i suprimir les dades
  • 5. Info addicional: Política de privadesa