[an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive]
passaport a clinica veterinaria marina

Documentació per viatjar amb el vostre pelut

juny 18, 2021 - by gemma - in Consells de la clínica

No Comments

Ara que ha arribat el bon temps i a més, tornem a tenir llibertat de moviments després del confinament de mesos passats, ens trobem sovint amb consultes sobre que ens cal per viatjar amb el nostre pelut, quins trámits cal fer , quina documentació i com tenir-los ben protegits de malalties que  puguin estar presents al lloc de destí.

Moure's per Catalunya

És obligatòria la identificació amb microxip i tindre el nostre pelut censat al lloc habitual de residéncia.

És recomenable la vacunació contra les malalties més corrents: Brom, Parvovirosi, Hepatitis canina, leptospirosis, Parainfluenza i Rabia. Tot i que cap és obligatoria a Catalunya.

Recordeu protegir el vostre pelut contra la Leishmaniosi, i contra les puces i paparres.

Si viatgeu al Sud de Catalunya, recordeu fer servir algun producte per prevenir la Dirofilaria ( cuc del cor), que está present en aquesta zona.

Balears i Canaries

Us cal la identificació amb microxip i la vacunació contra la rabia al dia, això vol dir que s’hagi aplicat la vacuna, fa més d’un mes i menys d’un any, en el moment del viatge.

Igualment és recomanable la vacunació general i protecció amb antiparasitaris per prevenir les picades de mosquit i de puça i paparra.

Unió Europea

Ens podem moure amb el nostre pelut pels països de la Unió Europea amb identificació amb microxip, vacunació de rabia al dia i passaport europeu.

Alguns països com els països nòrdics ens podem demanar desparasitació interna signada per un veterinari,administrada en un plaç d’entre 48 h i 5 dies abans de l’entrada al seu territori.

Països extracomunitaris

En aquest apartat pot haver força varietat segons el país, en general ens cal identificació amb microxip, vacuna de rabia al dia, i certificat oficial veterinari, segellat pel Departament de Ramaderia de la Generalitat. També ens cal el passaport europeu per tornar a entrar al país d’origen si és el cas.

Per poder tornar des d’alguns paísos on hi ha casos de rabia, us poden demanar la prova de detecció d’anticosos de rabia per assegurar que el pacient esta ben vacunat i no pot introduïr la malaltia al tornar al seu país d’origen.

passaport a clinica veterinaria marina

I en qualsevol cas, consulteu-nos i us ajudarem a tramitar la documentació que us calgui i a viatjar amb el vostre pelut ben protegit.

[an error occurred while processing this directive]

Share this article

[an error occurred while processing this directive]
[an error occurred while processing this directive]

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

×

Demana una cita i ens posarem en contacte amb tu

Informació bàsica


  • 1. Responsable: Gemma Ulibarri
  • 2. Finalitat: Respondre la sol·licitud o consulta
  • 3. Destinataris: el teu consentiment
  • 4. Drets: Accedir, rectificar i suprimir les dades
  • 5. Info addicional: Política de privadesa
[an error occurred while processing this directive]