[an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive]

Campanya de Leishmania 2020

gener 13, 2020 - by gemma - in Serveis del centre

No Comments

Del 10 de Gener al 28 de Febrer us oferim testar de Leishmania a tots els pacients canins que ens visitin al preu en oferta de 15 €  (preu normal 29,50€)

 

La Leishmaniosis canina és una malaltia infecciosa, causada per un paràsit unicel.lular, Leishmania,  que es transmet per un vector, el mosquit flebotomo. Afecta principalment al gos, encara que pot afectar també a gats, en condicions de defenses inmunològiques baixes, i que és una zoonosi, és a dir, que es pot transmetre als humans.

 

És una malaltia endèmica a la zona mediterrània, però que cada cop està ampliant més la zona afectada degut al increment de temperatures provocat pel canvi climàtic.

La sintomatología que provoca en els nostres pacients, pot ser molt variada, afectant a qualsevol òrgan del cos, encara que els casos més característics i espectaculars són d’afectació cutània. Cursa com una malaltia crònica, que pot arribar a ser mortal.

 

La detecció precoç dels pacients infectats i la prevenció són les millors armes per lluitar contra la Leishmaniosis, per això us proposem a la clínica la possibilitat de testar el vostre gos durant els mesos de Gener i Febrer, moment en que és més probable que els animals  infectats durant l’estiu passat desenvolupin seroconversió, és a dir donin positiu en el test.

 

La leishmania té tractament i el seu pronòstic millora en funció d’un diagnòstic precoç.”

En els pacients negatius, que és la situació desitjable, us aconsellarem durant la consulta el mètode de prevenció més adient per a cada pacient  :

 

Vacuna: 72% de prevenció de la Leishmaniosi canina a zones d’alt risc d’infecció per Leishmania infantum. Sempre s’ha de combinar amb prevenció externa davant el mosquit de la Leishmania. No s’ha d’utilitzar mai com a tractament únic. 

 

Prevenció externa: Collars i pipetes amb acció repelent sobre el  mosquit. 

 

Leisguard: Xarop a administrar els mesos de juny i octubre per reduïr el risc de desenvolupar una possible infecció activa subclínica de leishmaniosi.

[an error occurred while processing this directive]

Share this article

[an error occurred while processing this directive]
[an error occurred while processing this directive]

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

×

Demana una cita i ens posarem en contacte amb tu

Informació bàsica


  • 1. Responsable: Gemma Ulibarri
  • 2. Finalitat: Respondre la sol·licitud o consulta
  • 3. Destinataris: el teu consentiment
  • 4. Drets: Accedir, rectificar i suprimir les dades
  • 5. Info addicional: Política de privadesa
[an error occurred while processing this directive]